Popular

Wednesday, 22 January 2020

EGG OMELETTE RECIPE WITH CHEESE , TOMATO & MUSHROOM

This is my own version of 
Cheesy Tomato-Mushroom Egg Omelette.



Good day everyone !! Here's a simple basic delicious EGG OMELETTE for you to follow. 
INGREDIENTS 
  • 2 Eggs
  • 1 slide of cheddar cheese  ( you can choose your own preferred cheese )
  • Cherry Tomatoes - sliced in halves ( If you don't have any, you can use the usual size tomato)
  • Button Mushrooms - chopped ( By choice, you can use Shitake, Enoki, Portabello or even Oyster Mushrooms, Which ever that is available to you. I used canned Button Mushroom.)
  • 1/2 Onion - diced
  • 2 cloves of Garlic - diced
  • Olive Oil / Unsalted Butter - for cooking

Pan fry the onion and garlic until slightly brown and pour in the egg. After egg starting to firm-up, spread the rest of the ingredients on top of the egg. You may want to fry your mushroom 1st before cooking the egg. Again, referring to what type of mushroom you choose. 


Fold it in half and wait for it to cook and Wah-lah DONE.!!  
You can eat it plain by itself or you can eat with a whole meal bread or even Pair it with fruits too. If you want more flavor, Pour some condiments of your choice too. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹

This is for 1-2 person egg dish. 

Since I am on a diet phrase, every portion and intake counts. So less salts and preservatives. ๐Ÿ’–

Hope you enjoy your meal ๐Ÿ˜Ž




Love,
Zazasters a.k.a MamaMonster๐Ÿ‘ป

15 comments:

  1. I always love to make this kind of omelette too, since it’s simple, yummy and easy to cook + we can make variety of cooking style using different ingredients as well each other time. ๐Ÿ˜‹

    ReplyDelete
  2. Now you make me wanna eat that, even though I have just had a heavy lunch. Those are some yummy looking healthy sandwich

    ReplyDelete
  3. Nampak simple jer cara masak tapi rasanya mmg nampak sedap.. terusnrasa nak buat

    ReplyDelete
  4. I love eating omelette for breakfast. Thank you for sharing. Have a good day.

    ReplyDelete
  5. simple dan sedap omelette ni. Nanti sya cuba try masak kat rumah untuk isteri dan anak.

    ReplyDelete
  6. Alaaaa kita berapa kali nak buat tak jadi-jadi dan takut tak menjadi...nak kena try gak laa..thanks untuk resepinya...

    ReplyDelete
  7. My kind of omellette! Saya mmg lately everyday nak breakfast telur, so mmg pelbagaikan resepi & cara masakan juga! ;)

    ReplyDelete
  8. Lama dah tak masak teloq letak bahan2 macam gini, tengok gambar ni teringin pulak nak buat. Ok besok sis buat le..itu pun kalau rajin le..hehehe

    ReplyDelete
  9. Wah boleh try ni. Nampak sedap nak nak part cheesy tu. Spesis suka cheese ni memang tak boleh tengok cheese.

    ReplyDelete
  10. i really love omelet. bestnye.
    dulu rajin sgt buat but sejak busy ni dapur pun payah nak jejak.

    ReplyDelete
  11. Wahhh mudah je ni. Boleh la ena cuba kan. Tak terpikir buat camni. Hehe. Tq sharing resepi.

    ReplyDelete
  12. Sedapnya biasa I masak telur dadar je never varieties macam ni should try soon

    ReplyDelete
  13. Fuhhhhh sedapnya omelette mcm ni.. Siap ada cheese lagi haa.. Aduhhh terliur nyaa

    ReplyDelete
  14. Sedapnya.. nti nak traylah simple jer buatnya

    ReplyDelete
  15. nampak mudah je resepi ni. bolehlah buat nnti di rumah. walaupun saya ni sangat jarang memasak. hehe

    ReplyDelete

Be Nice, Be Respectful and Be Responsible. No Negative Vibes. Any Rude or Vile comments will be reported accordingly. Thank You :)

Spread Love . Stop Hatred. Live Life To The Fullest.

Popular Posts