Popular

Saturday, 4 April 2020

WHAT HAPPENED TO MONDAY - ZAZA'S REVIEW




Hey readers, 

Since the Restricted Movement Order (RMO) , I've been watching all the back dated movie that I've missed out ! 

So I just watched this movie yesterday due to recommendations. This movie was release on August 2017.


The storyline base on year 2073 in the US, goverments are taking measures / control of child birth where families are allowed only one child due to overpopulation, resourceful identical septuplets ( 7 siblings) must avoid governmental execution and dangerous infighting while investigating the disappearance of one of their own.

The other sisters trying to figure out what happened to Monday

Hence, WHAT HAPPENED TO MONDAY begins šŸ’ŖšŸ‘€ and the search goes on.....


For my honest opinion. I'd give 7/10. Why? Because it's predictable. šŸ˜ I already knew what happened to Monday base on just 1 scene.


Maybe it's because I'm a sci-fi crime thriller junkie that gave out the movie šŸ¤”šŸŽ„šŸŽ„

But anyways, kudos to  Noomi Rapace for her excellent outstanding acting skills in this movie. Embodied 7 roles in the movie, its not easy. šŸ‘šŸ‘šŸ‘šŸŽ­šŸŽ­

I pretty much enjoyed watching the film. Maybe you should watch it and give me your own thoughts about the movie? šŸ˜ŒšŸ˜‰


Oh! No kids allowed while watching this movie. 18SX and 18SG
Enjoy the movie !!

CAST 


  • Noomi Rapace as the Settman Siblings – Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, and Sunday – septuplets sharing the identity of Karen Settman, a banker
    • Clara Read as the Young Settman Siblings
  • Willem Dafoe as Terrence Settman, the siblings' grandfather
  • Glenn Close as Nicolette Cayman, the head of the Child Allocation Bureau (C.A.B.)
  • Marwan Kenzari as Adrian Knowles, a C.A.B. security guard
  • Nadiv Molcho as Young Doctor, Terrence Settman's daughters private Doctor
  • Christian Rubeck as Joe, the head of Security of the C.A.B.
  • PĆ„l Sverre Hagen as Jerry, Karen's coworker
  • Tomiwa Edun as Eddie, the septuplets' doorman
  • Cassie Clare as Zaquia, a C.A.B. agent
  • Robert Wagner as Charles Benning, a journalist



Seven Sisters

For more details on the movie and casts . Click HERE ➤ Wikipedia - What_Happened_to_Monday

Well thats all for now ! Thanks a bunch for reading my blog !! I hope you enjoy as much as I do šŸ˜šŸ˜˜

Stay safe , Stay at home and watch MOVIE !!! šŸ’“
Be nice, Be respectful and Be responsible. 

THANKS šŸ’•šŸ„°

Love and regards, 

Zazasters a.k.a MamaMonsteršŸ‘»


Picture courtesy of wikipedia and credit picture owners. 

14 comments:

  1. musim PKP ni, mmg rmi la share mcm2 movie yg bole tgk...nanti bole la try tgk movie WHAT HAPPENED TO MONDAY yg zaza share ni plak

    ReplyDelete
  2. Bagus ada review filem ni. Boleh la menonton. Glenn Close tu berlakon sebagai Cruella dalam IOI Dalmation dan Willem Dafoe tu dalam spiderman yang jadi orang jahat warna hijau. Mesti best cerita adik beradik ni.

    ReplyDelete
  3. Haritu ada yang share dan review cite ni kat fb, so tengoklah. pada saya okay lah. cause i'm not a sci-fi genre fans

    ReplyDelete
  4. Mesti kalau tengok cite ni banyak suspen ni..Sis kalau yang macamtu, naik geram menontonya, lagi kalau jenis episod, selagi tak habis, geram sampai tak boleh tido hahahaha

    ReplyDelete
  5. Cool! I pun x pernah tengok movie nie. Byk review buat I rasa nak tengok. I suka movie thriller macam Ini. Tq for your recommendation.

    ReplyDelete
  6. Musim pkp ni banyak layan crite Korea. Bila dah terjebak, susah nk stop šŸ˜…. Nak tengok cerita kena anak2 tido la nampaknya

    ReplyDelete
  7. Tak tau pulak pasal cerita ni..macam best je..masa ni memng banyak layan cerita..ehhee

    ReplyDelete
  8. Best jugak ni kalau nak kena teka siapa yg bunuh siblings ni. 7/10 star rating not bad. Bolehla kita tonton.

    ReplyDelete
  9. Terima kasih atas review yang dibuat, nanti bolehlah sya pilih movie mana untuk ditonton mucim PKP nih kan byk masa he he he

    ReplyDelete
  10. aida tgk movie ni dah lama. best.
    conflict sisters kan lupa jugak la plot nyer :) hi hi hi hi...
    tapi what can i say is sgt best utk ditonton. berbaloi tonton sampai habis.

    ReplyDelete
  11. musim2 PKP ni lah kita boleh catch up movie2 yg dah tertinggal akibat kesibukan hidup, kan! tu pun kalau anak xmengacau, hehe :p

    ReplyDelete
  12. Rajinnya review movie, mama blm tgk lg cite ni nti blhlah tgk cite suspen mcm ni

    ReplyDelete
  13. Bestnya PKP ni sempat layan movie. Then dapat buat review tuk kawan kawan sekali. Kita kurang sikit ngan movie ni. Haha..
    Rasa macam ngadap depan skrin tapi x buat apa apa. šŸ˜„šŸ˜„

    ReplyDelete
  14. wow! tak tahu pula ada cerita best ni. Selalu juga terfikir kalau negara kita ni over-population apa akan jadi dan langkah yng kerajaan ambil. tak sangka ada Pengarah yang boleh come out dengan cerita ni

    ReplyDelete

Be Nice, Be Respectful and Be Responsible. No Negative Vibes. Any Rude or Vile comments will be reported accordingly. Thank You :)

Spread Love . Stop Hatred. Live Life To The Fullest.

Popular Posts