Popular

Thursday, 28 May 2020

[AYAM BRAND] INISIATIF PANTRI MAKANAN BERSAMA 13 BUAH RUMAH KEBAJIKAN DI SERATA MALAYSIA

May 28, 2020 22 Comments

[AYAM BRAND
INISIATIF PANTRI MAKANAN 
BERSAMA 13 BUAH RUMAH KEBAJIKAN 
DI SERATA MALAYSIA

Assalamualaikum semua  ๐Ÿ’œ

Apa khabar semua pembaca setia Zaza? Bagaimanakah raya korang semua? Harapnya walaupun kita masih dalam keadaan Pemerintahan Kawalan Pergerakan Bersyarat ( PKPB ) ni, Hari Raya Aidifitri bagi korang semua tetap meriah dan bahagia di samping keluarga tersayang ye. Jangan sedih2 pada sesiapa yang berjauhan dari keluarga tau. Berdoalah pada Allah agar penyakit Covid19 ini akan cepat hilang dan pulih kan keadaan seperti sediakala.

Bertabahlah semua ye. Jangan khuatir selagi ada nya kepercayaan kita terhadap Allah s.w.t dan juga kerja keras para perubatan dan juga 'Frontliner' yang bertungkus lumus untuk melindungi dan membaikpulih kan keadaan . Kita berserah lah pada mereka. Patuhi SOP dan undang2 yang ditetapkan okay?

Baiklah ! Hari ini Za nak kongsi sikit dengan korang mengenai salah satu kebaikan yang dilakukan di Bulan Syawal yang mulia ni. Ayam Brand kembali dengan #AyamWithYou, memberi bantuan terbaru kepada rakyat Malaysia. Kini seiring dengan Pertubuhan Kebajikan Kasih Nurul Hasanah membina Pantri Makanan untuk membantu komuniti di kawasan Ukay Heights, Ampang. 



Seperti mana yang kita bincangkan, walaupun negara kini menghadapi situasi sukar akibat
wabak Covid-19, semangat saling mambantu, murah hati dan saling percaya- mempercayai tetap utuh dalam kalangan rakyat. Justeru itu, Kemudahan lama seperti pantri makanan untuk kegunaan ramai kini diberi wajah baru.

Inisiatif pantri makanan #AyamWithYou oleh Ayam Brand dan 13 buah rumah kebajikan dari seluruh negara kini giat membantu pertubuhan amal dan memperkasakan mereka untuk membantu komuniti setempat yang memerlukan bantuan makanan. 

Ambil sebagai contoh terdekat dengan kawasan Zaza tinggal lah di Selangor, Pusat Jagaan Kasih Nurul Hasanah di Ukay Heights membantu komuniti setempat ini dengan menguruskan pantri #AyamWithYou di sini.



“Kami bimbangkan kebajikan sesetengah keluarga di sini terutamanya ketika
Ramadan dan Hari Raya. Kami sendiri tidaklah mewah, tetapi keperluan mereka lebih mendesak. Kami pernah menyertai kempen Ayam Brand™ Community Care pada masa lalu. Tahun ini, Ayam Brand™ sekali lagi memberikan kepada organisasi kami bekalan produk makanan mereka untuk tempoh dua bulan dan menyarankan pantri makanan atau gerobok rezeki sebagai satu penyelesaian untuk komuniti ini.Mereka telah menyediakan gerobok kalis cuaca ini dan satu bekalan produk berasingan yang boleh kami gunakan buat membantu komuniti kami,”
kata pentadbir Pusat Jagaan Kasih Nurul Hasanah, Puan Shidah.
Untuk pengetahuan korang semua, Pantri kalis cuaca ini dipasang di hadapan rumah kebajikan tersebut supaya penjarakkan sosial dapat dilaksanakan. Ia terbuka untuk kegunaan umum 24 jam.

Penduduk menghantar maklumat mengenai pantri makanan ini menerusi kumpulan komuniti di media sosial dan aplikasi Whatsapp, manakala anak-anak yang tinggal di rumah kebajikan ini diberi tugas menambah produk Ayam Brand™ tersebut setiap hari. ๐Ÿ‘ Bagus kan? Terima kasih adik-adik semua ๐Ÿ’“


“Kami menghantar khidmat pesanan ringkas menerusi WhatsApp dan Facebookmemberitahu semua penduduk bahawa bahan makanan di dalam pantri tersebut adalah percuma bagi yang memerlukan, manakala mereka yang ingin menyumbang boleh sumbangkan makanan kering, snek, alat tulis, produk pencuci dan barangan keperluan lain. Anak-anak ini gembira diberi tanggungjawab menguruskan pantri makanan ini dan memastikan bekalan sentiasa penuh kerana mereka berpeluang mengamalkan budi pekerti yang mulia dan sikap murah hati,” kata Puan Shidah.
Ternyata sekali respon terhadap inisiatif ini amat menggalakkan dengan peruntukan harian produk Ayam Brand™ seperti tuna, kacang panggang, kacang pea, nanas dalam tin dan santan kelapa laku di kalangan penduduk, dan barang keperluan lain ditambah dengan sokongan padu daripada ahli komuniti. 

Haa kan bagus begitu, buat sistem barter pun elok sangat kan? Ambil yang kita perlukan dan tukar dengan lain , yang mungkin orang lain juga perlukan. Betul tak ? ๐Ÿ’ช

“Kami menemui beberapa item yang tidak disangka-sangka di dalam pantri termasuk sayuran segar, buah kurma, susu bayi, lampin dan biskut Raya! Kami dapat merasakan keakraban #KitaJagaKita itu. Projek pantri makanan #AyamWithYou telah menjadikan Ramadan dan Raya ini amat istimewa dengan membina ikatan antara kami berasaskan budi pekerti mulia, sikap saling mempercayai dan bantu-membantu sesama ahli komuniti. Ini membolehkan kami menyumbang secara aktif ke arah kesejahteraan semua,” tambah beliau.


Kakitangan Ayam Brand™ turut sama menghebahkan mengenai pantri makanan ini supaya lebih ramai boleh mendapat manfaat dan turut memberi sumbangan. Mereka menjadi antara penyumbang pertama dengan menyumbangkan item bukan makanan ke dalam pantri tersebut.

“Kami menghantar senarai barangan yang diperlukan bermula dengan kaumkeluarga dan sahabat handai. Sesiapa yang boleh terus menghantar item tersebut ke pantri, ramai daripada kami yang sanggup dan berminat untuk membantu. Malah mereka turut mengongsikan lokasi pantri dengan golongan yang memerlukan.Setiap daripada kita boleh membantu dengan cara tersendiri,” kata seorangeksekutif Ayam Brand™ yang tinggal di kawasan projek pantri ini.

Pantri makanan #AyamWithYou terletak di No 1, Jalan Pimping Kanan, Ukay Heights 68000 Ampang Selangor. Jadilah sebahagian daripada usaha murni memberi dan menerima barang keperluan ini.


Marilah kita menanam semangat #KitaJagaKita pada waktu yang amat tidak dijangka ini, di mana seluruh warga Malaysia sedang melaluinya.

Anda ingin membantu? Sudah tentu anda boleh!

Jom melawat Pantri Makanan Ayam Brand yang telah ditempatkan di seluruh Malaysia!
Sekiranya anda memerlukan makanan, buka zip pantri makanan dan ambil apa yang anda perlukan sahaja. Anda juga boleh membantu dengan menyumbang barangan yang anda ada di pantri makanan dan tutup zip untuk orang seterusnya.
Barangan yang terdapat di pantri makanan, adalah makanan, walaubagaimanapun, anda juga boleh membantu dengan menyumbangkan minuman, barang-barang runcit dan keperluan asas yang lain.

Ayam Brand akan membantu mengisi semula pantri makanan dengan makanan dalam tin yangdigemari ramai dan telah berkerjasama dengan organisasi-organisasi amal di setiap negeri untuk menjalankan pantri komuniti ini.

Berikut adalah senarai lokasi pantri makanan, Jom!:๐Ÿ‘๐Ÿ’“๐Ÿ‘


Terengganu: ๐Ÿ‘‰Rumah Kebajikan Anak-Anak Yatim Al-Hijrah
Pahang: ๐Ÿ‘‰Baitul Husna Bukit Sekilau
Kelantan: ๐Ÿ‘‰Pusat Jagaan Pertubuhan Anak Yatim dan Asnaf Kelantan
Kedah: ๐Ÿ‘‰Pusat Jagaan Insan Kesayanganku
Penang: ๐Ÿ‘‰Persatuan Kebajikan Anak-Anak Islam
Perlis: ๐Ÿ‘‰Pertubuhan Kebajikan dan Amal Rumah Teduh Perlis
Johor: ๐Ÿ‘‰Pertubuhan Kebajikan Shafar Johor Bahru
Negeri Sembilan: ๐Ÿ‘‰Persatuan Kebajikan Anak-Anak Istimewa Harapan Negeri Sembilan
Perak: ๐Ÿ‘‰Pertubuhan Baitul Aini Ipoh
Sabah: ๐Ÿ‘‰Rumah Anak Kesayangan
Sarawak: ๐Ÿ‘‰Rumah Amal Nur Murni
Selangor: ๐Ÿ‘‰Pusat Jagaan Rumah Kasih Nurul Hasanah
Kuala Lumpur: ๐Ÿ‘‰Anjung Singgah


Marilah bersama-sama kita menolong satu sama lain!
AMBIL APA YANG ANDA PERLUKAN, TINGGALKAN APA YANG ANDA BOLEH


Untuk maklumat lanjut mengenai inisiatif pantri makanan #AyamWithYou, layari

Mengenai Ayam Brand

Ayam Brand, satu jenama isi rumah di Malaysia dan Asia selama 128 tahun memang terkenal dengan rangkaian luas makanan dalam tin yang sihat dan berkualiti, bebas bahan awet serta tidak mengandungi MSG tambahan. Produk Ayam Brand dikilangkan di kemudahan canggih yang mematuhi standard antarabangsa paling tinggi, persijilan (HACCP, ISO 9001) yang diiktiraf di seluruh dunia dan diakui halal. Selama empat tahun berturut-turut mulai 2013 hingga 2016, Ayam Brand dipilih sebagai Top 10 jenama FMCG pilihan di Malaysia, berdasarkan kepada Kaji Selidik Kesan Jenama oleh Kantar Worldpanel Brand Footprint Study. 


Menerusi program Tanggungjawab Sosial Korporatnya yang telah berjalan sekian lama, Ayam Brand™ telah menyumbangkan lebih 2 juta makanan berkhasiat kepada pertubuhan amal, seterusnya menyediakan makanan berkhasiat untuk lebih 21,800 orang dari 524 buah organisasi dan NGO amal sejak 12 tahun lalu.

Tahun ini jenama tersebut membantu menyokong barisan hadapan Covid-19 di Hospital Sungai Buloh, 13 buah rumah kebajikan, inisiatif pantri makanan #AyamWithYou, dan pusat transit gelandangan Anjung Singgah Kuala Lumpur, dengan perancangan untuk membantu lebih banyak lagi organisasi dan komuniti.๐Ÿ’•

Covid-19 telah mengubah sama sekali perancangan awal kami untuk kempentahunan Ayam Brand™ Community Care Campaign kali ke-13, tetapi kini kami dapat melihat kesan positif hasil daripada inisiatif pantri makanan #AyamWithYou. Ia mengubah naratif rakan kongsi kebajikan kami daripada menjadi penerima bantuan kepada penyumbang dan penderma dalam komuniti masing-masing. Komuniti di sini telah menerima konsep pantri makanan ‘sila ambil yang anda perlu sahaja’. Ini menghasilkan kitaran kebaikan yang mampu memastikan inisiatif ini terus kekal,”kata Pengurus Pemasaran Ayam Brand, Nathan Deverre.

Okay semua !! Itu saja pengongsian dari Zaza untuk korang semua dari Ayam Brand !! Harap nya korang semua dapat menyertai inisiatif pantri makanan ni di kawasan berdekatan dengan korang okay ! 


INGAT ~ Ambil apa yang perlu sahaja dan kalau boleh gantilah dengan barangan lain pula tau ~~!! 


Selamat Hari Raya Aidilfitri semua dan Maaf Zahir dan Batin ๐Ÿ’™

Amalkan Kebersihan , Duduk di Rumah bila Tiada Urusan Penting dan Jangan lupa untuk Support AYAM BRAND !!! ๐Ÿ’“
DONT FORGET TO LIKE, SHARE, COMMENT AND SUBSCRIBE / FOLLOW ๐Ÿ‘
Be nice, Be respectful and Be responsible.
THANKS   ๐Ÿ’•๐Ÿฅฐ

Love and rise up , 
Zazasters a.k.a MamaMonsta๐Ÿ‘ป

Wednesday, 27 May 2020

PG MALL OFFERS GREAT CASHBACK , JUST SHOP AND SCAN WITH MAYBANK QR PAY!!

May 27, 2020 16 Comments

SHOP AT PG MALL & EARN CASHBACK USING MAYBANK QRPAY 


Hello my dearest readers ๐Ÿ’œ

Online shopping seem to be the "NEW NORM" for us all since the Movement Control Order (MCO) was reinforced and PG Mall is definitely one of the most desired online shopping platform we have visited. PG Mall has been around since 2017 and PG Mall is ranked as Malaysia No1. online shopping platform. 


PG Mall has been nominated and ranked as the TOP 3 Online Shopping Platform in Malaysia's E-commerce website Iprice Insight https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/


TOP 3 

PG Mall is also a One-Stop destination to the World to shop for Malaysia’s quality local made products and handicraft that showcases over hundreds of thousands products from wide-cross categories including fashion & accessories, electronics, mobiles & tablets, home appliances, home & living, health & beauty, kids & baby and groceries among others.

And everyday, everyweek, everymonth PG Mall offers great deals to their consumers. Furthermore, PG Mall is the only platform in Malaysia to accept all e-wallets (Touch ‘n Go, GrabPay, Boost) and also QRPay as payment method. 

Which comes to this month Maybank QRpay campaign offer just for YOU !!~~ 


MAYBANK QRPAY 20% CASHBACK

In PG Mall, the reliability and security of shopping experience by their shoppers is PG Mall's utmost importance.

In safe and secure environment, they provide loyal shoppers with a broad range of secure payment options including instant online banking transfers from all major banks in Malaysia. 

So while you are safe shopping online with PG Mall , why not pay with Maybank QRPay ? Just choose the items you want, purchase by scanning the QR and YOU ARE DONE !!~ 


➦ With a minimum spend of RM30 , You will get 20% off capped at RM20.
➦ You can ONLY use 2 times within the campaign period.

* While on Durian runtuh period : 2 times x RM20 = RM40 per Maybank account to shop on PGMall

* Promotion Period
4th May 2020 until 26th June 2020

Here is a tutorial for you on how to use and pay using Maybank QRPay. 


So don't miss out this amazing offer and get RM40 while shopping and purchase at PG Mall using Maybank QRPay !



CONSUMERCHANT CONCEPT 

And have you all heard of Consumerchant Concept before ? PG Mall’s trademark “ConsuMerchant” is a hybrid word that derived from the words, “Consumer” and “Merchant”

PG Mall rewards shoppers for shopping and referring new shoppers to buy from PG Mall. Simply start shopping and referring people to enjoy this unique Shop-Share-Earn concept by gaining their tagline Forever Cashback up to 3.5%.



The cashback will then be credited by the 25th of every month.  It’s surely is a win-win situation : the more you buy, the more you’ll get to save!

Read More HERE ๐Ÿ‘‰ https://pgmall.my/consuMerchant-concept

So there you go !~ Don't forget to SHOP , SHARE and EARN while you are shopping in PG Mall !


Shop anytime, anywhere from your computer and mobile phone. They do the rest for you. With their quick and reliable delivery services, just sit back, relax and your package will come to you. Wow! That's definitely will be a great Shopping Experience !! 

DON'T MISS OUT THIS GREAT DEALS AND SHOP AT PGMALL ๐Ÿ’•
CHECK OUT THEIR OFFICIAL WEBSITE

Website: www.pgmall.my
Facebook: PGMallOfficial
Instagram: PGMall.my

Well thats all for now ! Thanks a bunch for reading my blog !! I hope you enjoy as much as I do ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜

Stay safe , Stay at home and shop online with PG MALL  !!! ๐Ÿ’“
DONT FORGET TO LIKE, SHARE, COMMENT AND SUBSCRIBE / FOLLOW ๐Ÿ‘
Be nice, Be respectful and Be responsible.
THANKS   ๐Ÿ’•๐Ÿฅฐ

Love and rise up , 
Zazasters a.k.a MamaMonsta๐Ÿ‘ป

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #MaybankQRPayCashback #Maybank2u #Maybank #ShopOnline # Shopfromhome #Shoptillyoudrop  #no1ecommerceplatform #shoppingwithpgmall
#stayathome #dudukrumah #spreadloveinstead #stopspreadingvirus
#covid19 #staysafe #bestrongtogether 
#mamamonsterreview #zazastersreview #bloggerMY #bloggermalaysia
#malaysianlifestylebloggers
#mamamonster #zazasters #bloggerKL #paidreview
#collaborationreview #lifestylelooks
#lifestyleblogger

Friday, 15 May 2020

[ NUViT ] YOUR NO.1 'DAILY DEFENDER & SUNBLOX PROTECTION EXPERT

May 15, 2020 23 Comments


[ NUViT ]YOUR NO.1 DAILY DEFENDER & SUNBLOX PROTECTION EXPERT

Good day my beloved readers ๐Ÿ’“

So today I am going to discuss with you all regarding how to take care of your skin. The crucial last step of  a skin care necessities  routine in the morning is applying SUNSCREEN / SUNBLOCK to protect your skin from harmful UVA / UVB rays that causes sunburns, fine lines, pigmentation and the worst of all , SKIN CANCER. 

Below are some common questions people will ask in regards of Sunscreen Application. 

Why do I need to wear Sunscreen / Sunblock ?

'Do we need to apply sunscreen or sunblock even if we are staying in at home?'

Yes. You have to apply sunscreen / sunblock even-though you are in the house as long as the sun's UVA (aging) rays penetrate through clouds and windows, and those are the rays that are responsible for issues like discoloration, fine lines and all those other little things we don't like about our skin. Unless you are living in the dark with no sunlight in your house. That's another story ๐Ÿ˜†
Credit : Drhealthclinic

'I always wear and apply sunscreen regularly but sometimes I still suffer from sunburns. Why is that?'

Well, there could be 4 reasons why you are still experiencing this problem. 
  1. Your SPF ( Sun Protection Factor ) is less than 30 SPF. 
  2. You did not re-apply Sunscreen after 2-3 hours in the direct sun or after you sweat profusely after a workout or so.
  3. You apply sunscreen AFTER you are expose to the sun. 
  4. You did not apply enough Sunscreen. For face, ideally apply about 2 finger. ( Depend on the size of your face ) and for your body, any skin that will be exposed have to be apply to avoid sunburn.  


So there you go~! Always remember to apply sunscreen regardless staying indoor or outdoor as you will be exposed to UV Rays that are harmful to your skin! 

And now let me introduce to you the ultimate combo for daily Sun Protection that I came across from NUViT ๐Ÿ’“ and I highly RECOMMENDED for you to try these products ! 


"SunbloX" Nutritious Beverage and “Daily-Defender” Sunscreen Cream

Sun Protection for Skin Inside-out

DRINK & APPLY

NUViT launches their newest edition skincare  & health product specifically target for Sun Protection for your skin. Loveeeeeeeeeeeeeee ๐Ÿ’›๐Ÿ’™๐Ÿ’“๐Ÿ’œ They understand the importance of having a beautiful skin inside and out even while you are staying in at home. Let's check out this incredible products effect to your skin. 

SUNBLOX by NUViT

"SunbloX" Nutritious Beverage

Check out NUViT SunbloX, the best UV protection drink that prevents photo-aging caused by UV exposure. Plant based anti-oxidant NutroxSun (Rosemary & Grapefruit extract)

๐ŸŒžSuitable for daily consumption.
๐ŸŒžNO added SUGAR, PRESERVATIVES, ARTIFICIAL COLORING & Fat-Free
๐ŸŒžBoots the body's defense system while protecting the skin from the inside out. 

Another reason to love NUViT SunBloX 

➧ A nutritious orange ๐ŸŸ and lemon ๐Ÿ‹beverage containing ingredients with antioxidative properties that offer skin the ultimate protection even under scorching sun.
➧ The patented ingredient from Spain, NutroxSun™ has been clinically proven to help protect individuals from UV radiation via its highly antioxidative properties. 
➧ Incorporated with Polypodium leucotomos shown to reduce reddening of the skin and signs of skin damage when taken before sun exposure.๐ŸŒž
➧  Vitamin C for a healthier skin and stronger immune system.๐Ÿ‹๐Ÿ‹



DOSAGE & ADMINISTRATION
๐Ÿ‘‰Mix 1 sachet with 180ml room temperature water and stir
well. 
๐Ÿ‘‰Consume 1 sachet daily.

**If you don't like the bitter taste of zest of lemon / orange, I would suggest you to take with a teaspoon of Honey. 
INGREDIENTS
⇒Fish Collagen, ⇒Oligosaccharide, ⇒Vitamin C ,
⇒NutroxSun™, ⇒Polypodium leucotomos Extract

*** I do not recommend this drink to people who has seafood allergies as it uses FISH collagen. Other than that, feel free to consume. 



And the best part is  NUViT Sunblox is certified HALAL ~

“Daily-Defender” Sunscreen Cream

Protect your skin now from pollutants & blue light with NUViT Daily Defender Lightweight Moisturizing Sunscreen with SPF50+***



Award-winning Sunscreen
⤷Formulated in Taiwan with proven formula that protects your skin from UVA, UVB and Blue Light that will cause skin aging.
Lightweight
⤷Trust me, your skin will thank you for that comfortable & silky smooth feeling.
Non-greasy texture
⤷Say No to stickiness & say Hi to a happier sun safe skin!



๐ŸŒปAnti-pollution
๐ŸŒปStrengthens Skin Barrier
๐ŸŒปSoothing and Hydrating


• A unique lightweight sunscreen fluid providing high protection via Photo-Shield technology that can combat against UVA and UVB rays.
• Incorporated with anti-pollution properties which help to rebuild skin barrier to renew healthy skin.
• Light, non-greasy and guaranteed fast absorption and continuous hydration.

So What I like it the most is that it doesn't leave any white trace on your face after applying. It absorbs instantly and doesn't have that itchy feel too. Gentle on skin  ~~!

Texture is light and not thick 
Leave NO white traces & absorb quickly


DIRECTIONS

๐Ÿ‘‰Apply a generous and even layer to cover the area exposed to sun.

INGREDIENTS

⇒Pollushield™,⇒ Ceramide,⇒ Laminaria
Ochroleuca Extract, ⇒Hyaluronic Acid 

IDEAL FOR

๐Ÿ‘‰All skin types.

You can purchase directly at this Seller in Shopee site ⤦⤦⤸⤸⤸
 ⏩ SUNBLOX    ⏩DAILY DEFENDER

You can purchase  directly at this Seller in Lazada site ⤦⤦⤸⤸⤸


NUViT Daily Defender 
Lightweight Moisturizing Sunscreen | Your No.1 Choice to stay sun safe everyday♥️


NUVit MISSION

“Providing the best quality products and improving human health” Y.S.P. SAH upholds a business philosophy that emphasizes on “innovation”, “professionalism” and “integrity”. We believe that through these values, perseverance and commitment, we can realise our mission.
You can read more about the company HERE ๐Ÿ‘‰  About Us



remember to always wear sunscreen and protect yourselves from harmful sun rays !! 
just follow this steps for the inner  & outer beauty protection you needed !~
 Apply “Daily-defender” that is Lightweight & Gentle on the skin to protect your outer layer skin. 
 Consume nutritious beverage “SunbloX” for a boost of body’s defense and skin protection for 
a younger, luminous skin and healthier body while consuming NUViT's SunBlox while protecting your inner layer skin too ~! 


EVERYONE SHOULD START SUN-PROTECTING THEMSELVES FOR NOW ON ~!
Great Skincare needs Sun-care” 


CHECK OUT NUVIT ON THEIR OFFICIAL SOCIAL MEDIA 

Website ➤ NUVIT OFFICIAL
Instagram ➤ nuvitmy
Facebook ➤ NUVIT

Well thats all for now ! Thanks a bunch for reading my blog !! I hope you enjoy as much as I do writing it  ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜


Stay safe , Stay at home and REMEMBER TO PROTECT YOUR SKIN WITH NUVIT !!! ๐Ÿ’“

DONT FORGET TO LIKE, SHARE, COMMENT AND SUBSCRIBE / FOLLOW ๐Ÿ‘
Be nice, Be respectful and Be responsible. 

THANKS  ๐Ÿ’•๐Ÿฅฐ

Love and rise up , 
Zazasters a.k.a MamaMonsta๐Ÿ‘ป

#NUViT #BestSunscreen #Skincare #DailyDefenderSunscreen #BeRealBeYou #MeSoCantik #TheUltimateBeautyIssue #SunbloXUVBeverage #UVProtection  #collaborationreview 
#mamamonsterreview #zazastersreview
 #bloggerMY #KLblogger #bloggermalaysia #malaysianlifestylebloggers
#myskincareroutine #beautifulskinstartshere #mybeautyregime
#zazabeautytips #takecareofyourskin #healthbeauty #skincaretips

Dynamic Nutrition

Popular Posts