Popular

Monday, 9 November 2020

FARM TO HOME DELIVERY - SUPPLIES FRESH VEGETABLES FROM FARM TO YOUR HOME! NOW EVERYONE CAN EAT HEALTHIER!

www.zazaazman8.com
FARM TO HOME DELIVERY 
 HEALTHIER.AFFORDABLE.CONVENIENT
NOW EVERYONE CAN EAT HEALTHIER

Hey All πŸ’“

Since the early MCO, I think everyone had trouble with groceries shopping. Whenever we want to buy fresh produce in the market, it's either out of stock or the products are not fresh.

Thus, I've opted for another alternative which is an online delivery service for fresh produce and I have found a company named 'Farm To Home Delivery' which is located near Petaling Jaya, Selangor that can cater to my vegetables needs, whenever and whatever I want. For a much more cost-effective and convenient purpose for my family.
www.zazaazman8.com
Kids 1st box inspection

Recently, Farm To Home Delivery has finally launched their official website for their customer convenience to directly make an order online. Where before this, can only be contacted via Facebook and Instagram only.

www.zazaazman8.com
Kids 2nd  box inspection 

Farm To Home Delivery has been founded and established during the 1st MCO this year. Since then, the company has been growing everyday. They strive and passionately grow to be one of the top and best providers for fresh vegetables out there. Farm To Home Delivery offers the best quality of fresh and pesticide-free vegetables in the market online which you'll hardly find in your regular market place.
www.zazaazman8.com

Farm To Home Delivery does not have an actual shop but they will directly deliver from farm to your home after your order, this gives you the benefit of a better quality, fresher and more affordable options of veggies.

You can also request from Farm To Home Delivery to Pre-wash your fresh veggies with 'Ozone Water' to retain your vegetables freshness for a longer time period. 
www.zazaazman8.com

You can also check out the veggie listing in this sample of delivery request form.

You can choose 8 or 15 veggies of your choice to make your own veggie box.

Premium Box: RM72 for 15 veggies
Regular Box: RM45 for 8 veggies
www.zazaazman8.com

As I've mentioned before, you can visit and order your veggies on their website. Upon registering, 
you can get FREE RM6.00 store credit after you sign up.

And another remarkable BONUS for you!!! FREE RM15.00 store credit after you purchase a veggie box via Farm To Home Delivery website.
www.zazaazman8.com

Come and register ! Don't forget to get your store credit NOW!! Use my special code to get more discounts.
SPECIAL CODE
🠞For 1st time purchase promo code - ZZFTP6
🠞For monthly subscription 10% discount promo code - ZZMS10
www.zazaazman8.com

www.zazaazman8.com
www.zazaazman8.com

Overall, I am very much satisfied with the service and the fresh products that they provide. I have received my 3rd box and will continue to enjoy and purchase my fresh vegetables with Farm To Home Delivery
Farm To Home Delivery
Address :Level B4, Casa Utama,PJU 6A, 
Lorong Lebuh Bandar Utama,
Petaling Jaya, Malaysia 47400
Contact : 019 235 3928

www.zazaazman8.com
www.zazaazman8.com

Well that's all for now ! Thanks for reading my blog !! I hope you've enjoyed it !


Have a wonderful day and always be happy!! 

THANKS FOR BEING APART OF MY READERS  πŸ’•πŸ₯°

Love and rise up , 

DONT FORGET TO LIKE, SHARE, COMMENT AND SUBSCRIBE / FOLLOW πŸ‘

 Be nice, Be respectful and Be responsible.

Zazasters a.k.a MamaMonstaπŸ‘»


#farm2homedelivery #farmtohomedelivery #freshvegetables #straighttoyourhome #farmfreshvegetables #zazastersreview #mamamonstareview #malaysianlifestylebloggers
#malaysianfoodbloggers #healthyliving 

21 comments:

  1. hahahha tu diaa... puas makan sayur mcm ni.. semua ada haaa..

    ReplyDelete
  2. Mesti seronok kan dapat beli sayur fresh secara online and tak payah keluar rumah pun! Geramnya tengok semua sayur dia :D

    ReplyDelete
  3. seronok tengok sayur segar macam ni masuk dalam perut kita kan. Kira murah juga pakej tu untuk sayur yang segar macam ni, bertambah murah bila sign up, dapat pulak store kredit, hmmm berbaloi sangat

    ReplyDelete
  4. Memudahkan bila boleh beli online je..dapat sayur fresh pulak tu.

    ReplyDelete
  5. Sekarang PKPB dibeberapa negeri dan sangat tak galakkan keluar. Kalaua da servis penghantaran macam ni, lebih selamat dan tak perlu pun keluar rumah. Inilah new norm kan. Belanja dari rumah hehe

    ReplyDelete
  6. Look good the service and the vegetables that they deliver is fresh. The package that they offers lso affordable. Will try their service.

    ReplyDelete
  7. Sayur-sayur nampak segar sekali... kalau ada dekat cover area rumah memang wajib membeli... mudah keje tak yah pergi beli dah takut musim covid2 ni kan

    ReplyDelete
  8. syoklah kalau ada yang boleh delivery barangan segar macam ni terus ke rumah

    ReplyDelete
  9. Mudah dah sekarang ni kan sis. Order online shaaja. Sekejpan sayur sampai dekat rumah. Tak payah bersesak dekat luar lagi. Selagi boleh elak berkumpul, kita cuba

    ReplyDelete
  10. Wah... Love vege! Best nya order online dan dapat vege yang fresh. Nampak pun dah tahu segar. Ada special code lagi. Thanks sharing awak.. Kita nak order nanti

    ReplyDelete
  11. ni yang best ni bila boleh beli sayur2an segar online.
    alahai, nasib baik tak da kat sini.
    kalau tak, memang memborong setiap minggulah.

    ReplyDelete
  12. Wahhh bestnyaaaa. Sebang membeli belah sayuran segar barang dapur 😍

    ReplyDelete
  13. aww-- suka !!!!!! sayur fresh itu penting ya.. kadang walk in pasaraya pun tak banak pilihan sayur.. hee~ semua hujung jari dan manfaatkan semua sebaik mungkin..

    ReplyDelete
  14. Because of cmco, I don't get to visit my mom so often or buy groceries for her, so I have to figure out another way to do it. Glad to know there is this service.

    ReplyDelete
  15. Make your own veggie box sounds interesting! buy veggie more easier..

    ReplyDelete
  16. Wahh first time register boleh dapat RM6 off.. Thanks for the code nanti boleh gunakan code ni juga..

    ReplyDelete
  17. Senangnya dapat beli sayur segar online macam ni, bukan mudah nak percaya beli sayur secara on9 tau, takut dapat tak fresh kan, ada servis gini...memang rajin laaa mengorder kalau Sis..

    ReplyDelete
  18. aduhai. bagusnya gini. sayur ni tak sedap bila da layu. kena fresh.
    kalau la dia besarkan bisnes ke Melaka, pasti aida antara yg join beli cara home delivery ni. sayur yg zaza tunjuk tu, hampir semua kerap aida beli. husband sejenis yg tak selera makan kalau antara lauk pauk terhidang tu takde sayur, zaza.
    inisiatif penjual gini la yg kita kena tabik. memudahkan pembeli terutama time pkp gini kan. if pkp da abis pun, mudah, tak perlu kita ke kedai berasak-asak beli sayur.

    ReplyDelete
  19. senang dah lani grocery pun beli online je. tengok sayur dia fresh, hijau2 geram je.

    ReplyDelete
  20. Wah semua vege yg ditawarkan segar-segar. Senang zaman pkp ni bila ada penghantaran seperti ini

    ReplyDelete
  21. Wah baguskan nowadays tak payah keluar rumah pun boleh beli sayur yang fresh and reasonable price.

    ReplyDelete

Be Nice, Be Respectful and Be Responsible. No Negative Vibes. Any Rude or Vile comments will be reported accordingly. Thank You :)

Spread Love . Stop Hatred. Live Life To The Fullest.

Popular Posts