PRODUK SAAPUU BERKESAN UNTUK MASALAH KULIT? 

Hi semua, 

Za pasti setiap orang akan menghadapi sedikit sebanyak masalah kulit bukan? Khususnya pada kulit muka. Kita selalu risau kan masalah kulit muka, tetapi bagaimana pula dengan kulit badan kita? 

Adakah kulit badan kita terhindar dari masalah seperti bintik hitam, kulit kusam yang berpunca dari kulit kering atau sinaran UV matahari?

Berdepan masalah kulit kusam, tona tak sekata dan penuh bintik hitam bukan satu keinginan yang didambakan sesiapapun dalam dunia ini.

Tambahan pula Malaysia berdepan iklim panas yang berpanjangan.

Bagi Sharon Teh atau nama sebenarnya Teh Swee Lin masalah bintik hitam di lengan dan tangannya dialami sejak 20 tahun lalu benar benar menyesakkan matanya.

Berkesankah produk Saapuu ?
Wanita berusia 52 tahun dari Taiping, Perak yang bekerja dalam bidang jualan ini pada satu tahap rimas dengan masalah yang bagai tiada pengakhirannya.

Kerap 'berjemur' dek komitmen keluar bekerja di bawah panas terik matahari antara punca masalah bintik hitam mula bermaharajalela.

Berkesankah produk Saapuu ?
"Puas mencuba pelbagai produk kulit di pasaran, hasilnya tetap mengecewakan saya. Kesudahannya lebur semua wang begitu saja.

"Pernah juga terfikir mahu melakukan rawatan laser di kulit tangan itu. Tapi difikirkan kosnya memang sangat mahal. Saya amat realistik namun tidaklah sampai tahap membazir wang.

"Pada satu tahap, saya hampir putus asa mencari solusi terbaik merawat masalah dialami. Biasalah golongan wanita mahupun lelaki zaman sekarang ini semua pentingkan kecantikan diri," katanya
Berkesankah produk Saapuu ?
Malah pada satu tahap Sharon terlalu geram hingga tidak sanggup melihat lengan sendiri.

"Nak pakai baju tidak berlengan pun tak sanggup. Saya jadi geram, tak selesa dan malu nak berpakaian mendedahkan kulit

"Pendek kata, saya akan cari solusi untuk menyarung jaket, kot atau memakai baju berlengan panjang," katanya

 

Bagaimanapun dipendekkan cerita, sekitar Mei lalu, iklan produk kesihatan kulit Saapuu pantas mencuri perhatiannya.

Berkesankah produk Saapuu ?
"Sejujurnya saya tidak tahu kenapa iklan produk berkenaan begitu pantas menangkap pandangan mata dan hati. Lantas saya menghubungi pihak mereka untuk bertanyakan lanjut mengenai produk itu.

"Saya masih ingat lagi tanggal 11 Mei produk itu selamat sampai di rumah untuk dicuba.

Selepas beberapa kali menyapu krim dan gel kulitnya berturut turut, kesan bintik hitam kian pudar. Kulit Sharon perlahan demi perlahan nampak kecerahannya. Bintik hitam juga sudah berkurangan.

Tambah Sharon lagi selepas meneliti kandungan yang digunakan dalam produk Saapuu ternyata ia satu pelaburan berbaloi.

Baca jugaKeajaiban Krim Saapuu, Berkesan untuk Kulit Melecur

Berkesankah produk Saapuu ?Berkesankah produk Saapuu ?

"Dalam hati saya sendiri tertanya mukjizat apa yang ada dalam produk ini sampai begitu hebat sekali kesannya. Tak sangka dengan kos minimun, saya boleh lihat kesan dalam masa singkat," katanya

"Produk SaaPuu mengandungi pelbagai bahan organik yang sememangnya terbukti untuk kebaikan kulit. Contohnya seperti minyak argan, madu, daun sirih, daun pegaga, curcumin, daun gelenggang dan aloe vera.

 

"Tambahan pula, paling utama dan meyakinkan saya kerana produk ini mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Jadi memang diakui produk ini selamat untuk dipakai tanpa rasa was-was.

"Hati saya kini meloncat kegembiraan apabila 'penderitaan' masalah kulit saya akhirnya selesai begitu sahaja selepas menggunakan produk berkenaan. Kini saya boleh menjalani hidup dan bekerja dengan lebih berkeyakinan," katanya tersenyum.
Berkesankah produk Saapuu ?
Begitulah testimoni ikhlas dari Sharon yang telah menggunakan produk  SAAPUU dan mendapatkan hasil yang berkesan. 

Anda tunggu apa lagi?

Bagi yang ingin membeli atau mendapatkan maklumat tambahan mengenai produk 
SAAPUU boleh layari www.online.saapuu.my


    Well, that's all for now! Thanks for reading my blog !! I hope you've enjoyed it!

Have a wonderful day and always be happy!! 

THANKS FOR BEING A PART OF MY READERS  💕🥰

Love and rise up, 

DON'T FORGET TO LIKE, SHARE, COMMENT AND SUBSCRIBE / FOLLOW 👍

 Be nice, Be respectful and Be responsible.

Zazasters a.k.a MamaMonsta👻

#saapuu #krimsaapuu #malaysianlifestylebloggers #beautybloggermalaysia #bloggermalaysia #beautifulskinstartshere #mybeautyregime #zazabeautytips #healthbeauty