Popular

Monday, 9 March 2020

FROZEN ICE-CREAM - NEW LAUNCH OF FLAVOR COLLABORATION

Introducing the new flavour collaboration with Yakult Malaysia 


FROZEN ICE-CREAM

Malaysia’s First Yakult Ice Cream
Yakult in every bottle, is now in every scoop too!

Hey there !! 

I was at the launching of a new flavor ice cream at FROZEN at Bangsar last week and I am excited to share with you something new from them. But before that, have you ever heard of  FROZEN, the artisanal ice cream chain ? 



Here's something you need to know about FROZEN

FROZEN is the popular ice cream boutique, specialising in artisanal ice cream creations jointly created with MasterChef Australia  Christy Tania, and featuring local Malaysian flavours such as Kaya Toast, Kueh Talam, Musang King and Earl Grey Tarik. 



photo courtesy of Ken blogs

We all have tried the Durian ice cream and of course, the ubiquitous Red Bean Ice Cream 'potong'.

But what about a Yakult ice cream?




And now, FROZEN,  that brought us unique Malaysian flavours such as Kaya Toast, Pulut Hitam, Milo Dinasaur and Musang King ice creams, has launched Malaysia’s first Yakult ice cream in an exclusive collaboration with the famed Japanese probiotics drinks brand.


.

With 2 new products - Yakult Ace Ice Cream and Flu Buster, which contains Yakult, Vitamin C and anti-oxidant rich blueberries, this collaboration is surely a delicious new way to consume Yakult Malaysia.
.
William Ng (left), founder of FROZEN with Kee Joo Lee, senior science and PR leader of Yakult Malaysia.
William Ng, founder of FROZEN speaking to the media during the launch.


William Ng, founder of FROZEN and Kee Joo Lee, senior leader of science and PR for Yakult.

“We are excited to bring to Malaysians another flavour that Malaysians have grown up with.
As a home-grown ice cream brand, we are constantly researching new products that will
excite the Malaysian palate, while bringing the art of ice-cream making in Malaysia to an
ever higher level”, Ng said.


William Ng (centre), founder of FROZEN with Kee Joo Lee (right), senior science and PR leader of Yakult Malaysia.

“Everyone is familiar with Yakult. Every bottle of Yakult contains over 30 live Shirota strain.
Yakult can be consumed daily to protect our gut health and to boost our immune system.
This collaboration is a delicious new way to consume Yakult”, added Kee.



Yakult Ace Ice Cream and the Flu Buster can be purchased at all FROZEN outlets, including Bangsar Telawi, SS2 Petaling Jaya, Paradigm Mall Petaling Jaya and Berjaya Times Square Kuala Lumpur.


                




My son loves the Yakult Ace flavor 💕

For more information, you can contact or visit them at :


FROZEN ICE-CREAM

6, Jalan Telawi 4, Bangsar

59100 Kuala Lumpur, Malaysia
Tel : 603-2856 8289

Business Hours :

Sun – Thurs 12 noon – 11 p.m. ; Fri & Sat 12 noon – 12 a.m.


So what are you waiting for!! Go and grab yours NOW!



DONT FORGET TO LIKE, SHARE, COMMENT AND SUBSCRIBE / FOLLOW  👍

ALWAYS BE NICE, BE HAPPY & BE YOURSELF



THANKS, 

LOVE & REGARDS,


Zazasters a.k.a MamaMonster👻


13 comments:

  1. Mesti sedap yakult ice cream ni heheh tak pernah try lagi. I sejenis kurang makan ice cream n chocolate tp teringin lak makan yakult ice cream ni

    ReplyDelete
  2. Waa nampak menarik tempat dia dan jenis2 yg ada tuu. Yakult pon nice jugak kan nnt kalau ada pwgi area sana nk try la hehe.

    ReplyDelete
  3. Yakult ni memang digemarikanak-kanak... mesti dia orang suka dah ada dalam brntuk ais krim lak sekarang.

    ReplyDelete
  4. Sedapnyaaa!!! I memang hantu ice-cream, itu hari ada try jugak ice-cream Frozen dekat branch Pardigm. Tak pernah dengar pun before this tapi sebab dia ada buat promo, beli je la cuba. Memang sedap, tak menyesal beli. So perisa baru ni mesti confirm sedap jugak

    ReplyDelete
  5. Bnyaknya perisa ice cream dia buat. .nmpk sedap semuanya.. Menarik ni bwk family lepak sini

    ReplyDelete
  6. Sedapnyaaaaa kita suka aiskrim gini. Macam yogurt taste la kan kalau ada yakult flavour. Hehehe. Nanti nak cuba. Dekat bangsar je cawangan dia. Macehhh share.

    ReplyDelete
  7. Aiskrim memang favourite forever and ever lah. Kalau makan aiskrim memang tak pandang kiri kanan. Nanti bolehlah try dan lepak sini

    ReplyDelete
  8. Durian tu automatically nampak comel... hehehehe... tak terasa tajam durinya bila tengok comel-comel macam tu... memang nak kena cuba ni, maklumla, hantu ice-cream in the house gitu... thanks for sharing ya mama monster... ;)

    ReplyDelete
  9. Boleh try nanti ni. banyak pulak flavour yang lain daripada yg lain. :) terima kasih atas perkongsian :)

    ReplyDelete
  10. Wahhh sedapnya..dah le sis ni suka gan ice cream...yakult pun suka..combine dua2 lg le sedap kan, lps ni nak gi carilah..

    ReplyDelete
  11. Makk aiii sedapmyaa eskrem dia...kena plakada yogurt, nampak le berkahsiatnya tu..kat Johor ada ke x ek...nak try gak laaaa

    ReplyDelete
  12. menarik pulak tengok ice cream especially yang local Malaysian flavours tu. Rare sungguh. Paling teringin of course la durian. Sy ni hantu durian.. hehe

    ReplyDelete
  13. Nampak sedap !! Tapi sayang x berapa banyak cawangan. Nanti kalau singgah ke cawangan dorg, ingat nak cuba satu dua cawan

    ReplyDelete

Be Nice, Be Respectful and Be Responsible. No Negative Vibes. Any Rude or Vile comments will be reported accordingly. Thank You :)

Spread Love . Stop Hatred. Live Life To The Fullest.

Popular Posts