Popular

Thursday, 19 March 2020

#KITAJAGAKITA



PLEASE HELP BY DONATING OR SHARE THIS POST.

Hi all, in these Restricted Movement Order time , I would like to ask for your kindness to all of my friends and families to help out the unfortunate ones.☺️
#kitajagakita is your one-stop centre compiling initiatives for the most vulnerable in our society. Please channel your cash, food and time donation for those affected by COVID-19 here!


Please lend a hand to those who needed the most and pray that they will recover soon. Let's all pray and hope that COVID-19 virus will end soon.

So before that, do your part. STAY AT HOME . STOP SOCIALIZING. STOP SPREADING THE VIRUS☺️

Thank you in advance 💕💕



LOVE & REGARDS,


Zazasters a.k.a MamaMonster👻

16 comments:

  1. Goodjob. Lets spread this good news. Kita jaga kita. Moga lebih ramai turun untuk membantu

    ReplyDelete
  2. our frontliners sangat memerlukan support kita sekarang. overload work, cuti beku, tak dapat jumpa family, they sacrifice all of that for us

    ReplyDelete
  3. Terjadinya wabak penyakit Covid-19 ini secara tidak langsung bahawa siapa sahaja boleh terkena penyakit ini.

    ReplyDelete
  4. Bagusnya pemberitahuan ini. sekurangnya kita dapat membantu. bukan semata duduk bercuti di rumah je. saya mohon share ya. terima kasih

    ReplyDelete
  5. Alhamdulilah, terima kasih bagi mereka yang perihatin...Sis share yaa..

    ReplyDelete
  6. Kepada sesiapa yang kurang berkemampuan untuk menderma, sama2 la kita dengar arahan. Stay dalam rumah

    ReplyDelete
  7. TErima kasih utk perkongsian ni..nty blh bg tau kwn2 n family :)

    ReplyDelete
  8. Yang penting kita kena jaga diri kita dulu pastu baru dari situ kita dapat lindungi diri orang lain juga moga niat murni untuk terus melawan Corvid-19 ni akan dapt menghentikan semuanya dah rasa takut sekarang ni...

    ReplyDelete
  9. Jom sevarkan kebailan..penting semua ambil tahu dan ambil berat ttg ini

    ReplyDelete
  10. thanks atas sharing ni. jom kita saling membantu supaya dapat hentikan penularan wabak

    ReplyDelete
  11. InsyaAllah #KitaJagaKita nie berjaya - jika tak kerana sebahagian Malaysian yang tak dengar kata dan tak paham bahasa nie. Harapnya esok ada yang kena denda sebab degil kan

    ReplyDelete
  12. Stay at home and help those who really need help.
    Pray for nation & pray for everybody!

    ReplyDelete
  13. Please help us to help you.. nampaknya sekarang semua perlu main peranan yang penting.. kalau tak jadi macam dekat Italy ;(((

    ReplyDelete
  14. Thanks for the information sharing, i will help what i can ya.

    ReplyDelete
  15. Semoga dipermudahkan segala urusan & semoga wabak ni cepat2 lenyap

    ReplyDelete
  16. Jom sama2 spread kan sebab masih ramai yang tak faham tentang langkah yg diambil kerajaan utk bendung wabak ni

    ReplyDelete

Be Nice, Be Respectful and Be Responsible. No Negative Vibes. Any Rude or Vile comments will be reported accordingly. Thank You :)

Spread Love . Stop Hatred. Live Life To The Fullest.

Popular Posts