Popular

Thursday, 30 April 2020

WHAT DO YOU MISS THE MOST WHILE IN MCO / RMO ?

April 30, 2020 20 Comments

Hey my dearest readers 💓

How are you all been doing lately? I hope you are all in great health. Mentally and Physically. I am doing quite well myself, discovering some good traits and also some bad habits during this 'Restricted Movement Order' (RMO) or others may call it 'Movement Control Order' ( MCO ). Well that's for another posting I guess. 😂

Anyway, while we all are fighting this pandemic virus Covid19 by staying safe at home. What do you all miss the most ?  Sometimes the simplest things we took for granted all these while are the most important thing in our life now. It made me realized how I never took the time to really appreciate and thankful for the things that was there in front of me. 😥

Let me jolt down 3 things that I miss the most and maybe you all can share with me yours ? So let's begin !~ 


1. Family and Friends. 



My Family

My mom's family side
Hubby's family

My Papa's family side

My Crazy Aliens !
My Insane 

Mak2 Dumchaks Family day out .


This is the MOST important out of all !! My dearest family  ~~

My Mama and my 3 younger sisters. 😭💕💗

My Mummy, my 2 brothers and sister. My adorable nieces. 💓
My Aunty and Uncles , Cousins , Nephew and Nieces. 
My best friends and their kids. 

Just having them around. Chill out and be able to talk and hug them like we used to do. I really miss them all. I miss my mom the most 😭😭




2.Travelling

Langkawi Waterworld

Penang hotel


Colmar Tropicale 







I miss having a time out from home and have short getaway trip with my family. Either it only be in Kuala Lumpur or other states or country. I am content and happy with just a day trip . Eating out , new scenery, fresh air , meeting people, learn new culture and such. All of that, which is impossible to do now 😖



 3. Food Hunting











Eating out in your favorite restaurant. Relaxing in your favorite cafe gossiping with your close friends, enjoying live bands while eating dinner with your family. 

Yes, you can still enjoy most of your favorite food by ordering online deliveries but the atmosphere is NOT the same right ? The experience is different all together  !! ~~😣😣



Well that's the 3 things I miss the most. How about you? Do you miss the same as I do or maybe you miss your work ? Your school? Your Gym? 

Which ever it is, even-though after the RMO / MCO. We still have to practice social distancing - no handshakes or hugs, extra hygienic measure by constantly washing your hand, wear mask and hand sanitizers. We still have to take good care of our health. This is the NEW normal routines. 




So let's do our part by complying the government's order until further notice. Take care of your health and hygiene. 

Are we going to miss Hari Raya celebration together this year ? I am not sure of the future but what I can say just stay connected to the ones you love via phone call, whatsapp , video call or any social media platform. Always tell them that you love them. 

It's okay if we can't celebrate together, atleast we are all alive and healthy. Insyallah we can make up time next year. Let's pray this pandemic will end soon and everyone will be safe. 

Click here to purchase for Ramadan / Raya essentials need → Kedai.matdespatch

SHOUT OUT TO FRONTLINERS !! 
THANK YOU FOR YOUR NEVER-ENDLESS FIGHTS AND SUPPORT IN ORDER TO KEEP US ALL SAFE AND HEALTHY AT HOME ! 


Well thats all for now ! Thanks a bunch for reading my blog !! I hope you enjoy as much as I do 😍😘 

Do leave me a comment and share with me the thing u miss most okay ?!  

Stay safe , Stay at home and Stay Healthy always  !!! 💓

DONT FORGET TO LIKE, SHARE, COMMENT AND SUBSCRIBE / FOLLOW 👍
Be nice, Be respectful and Be responsible. 

THANKS  💕🥰

Love and rise up , 
Zazasters a.k.a MamaMonsta👻

#stayhome #dudukrumah #kitajagakita #rakyatjagarakyat
#benicetoeachother #westandstrongtogether #letsfightcovid19
#covid19 #respecteachother  #zazasters #KLblogger
#lifestyleblogger #malaysianlifestylebloggers #takecareofeachother
#stopspreadingvirus #spreadloveinstead

Wednesday, 29 April 2020

[ VITS ] KEMPEN BANTUAN DERMA PAKAIAN PERLINDUNGAN DIRI (PPE) UNTUK HOSPITAL

April 29, 2020 16 Comments

VIT'S LANCAR KEMPEN BANTUAN DERMA PAKAIAN PERLINDUNGAN DIRI (PPE)
UNTUK HOSPITAL KUALA LUMPUR

Assalamualaikum. Hi kepada semua readers za, 💓

Apa khabar anda semua? Masih patuh tak dengan Perintah Kawalan Pergerakkan fasa ke-empat ni ? Za harap anda semua sihat- sihat belaka dan masih patuhi arahan kerajaan untuk duduk dirumah bagi menghapuskan pandemik virus covid19 nih. 

Walaupun kes kematian dan kes positif nampaknya makin berkurangan, namun kita masih harus berjuang hingga TIADA kes langsung. Marilah kita jalankan tanggungjawab kita bersama-sama ye ?😀

Kalau anda mengikuti posting Zaza dari dulu, mesti ingat kan pasal VITS ? Kempen mereka yang untuk membantu memberi makanan kepada golongan warga emas ? Tak tahu? Kalau macam tu, anda  boleh baca kat link di bawah ni okay ?


Semenjak 18 Mac 2020 sehingga kini seramai 500 warga emas telah menerima bantuan makanan ini, di mana mereka ini tidak mampu untuk keluar di atas faktor kesihatan, uzur dan sebagainya.


Baca post sebelumnya ~~ [VITS] MENCARI GOLONGAN WARGA EMAS UNTUK HULURKAN BANTUAN MAKANAN HADAPI COVID19

             

Jadi hari ni Za nak kongsikan pula bahawa VITS kini kembali melancarkan kempen baru iaitu memberi bantuan derma Pakaian Perlindungan Diri ( PPE ) kepada Hospital Kuala Lumpur. Za sangat menyenangi dan mengagumi inisiatif yang VITS  lakukan untuk  meringankan beban rakyat-rakyat Malaysia pada waktu memerlukan.


Vit Makanan merupakan pengeluar dan pengilang jenama Vits yang telah bertapak di Malaysia sejak 1975, baru-baru ini telah mengambil inisiatif murni bagi bersama-sama membantu menangani masalah Covid 19 yang telah melanda Malaysia dan merebak secara globalnya ke seluruh negara.

Vit Makanan telah merangka pelan bagi membantu golongan masyarakat sebagai tanda menyumbang semula kepada seluruh rakyat Malaysia yang telah menyokong produk Vits ini semenjak awal perniagaan mereka sehingga kini.


Semenjak 18 Mac di mana bermulanya Yab Tan Sri Dato Haji Muhyiddin Bin Haji Mohd

Yassin Perdana Menteri Malaysia memutuskan perintah kawalan pergerakkan, 
Vits telah  memberi agihan makanan kepada pasukan ‘frontliners” “roadblock’, balai polis, balai bomba dan juga pusat kawalan Covid 19 di Hospital Kuala Lumpur.


Vits bukan sahaja fokus kan bantuan hanya kepada warga emas dan barisan hadapan "Frontliners" dengan bantuan makanan, malah telah menyumbang sejumlah pakaian PPE untuk 'Team Covid" Hospital Kuala Lumpur (HKL)

Sumbangan itu disampaikan oleh Pengarah Urusan Vit Makanan sendiri, Malaysia Noodlesman atau Mr YT Lai kepada bahagian Farmasi Hospital Kuala Lumpur untuk pasukan gerakan Covid19
"Ini merupakan penghantaran yang pertama dari kami dimana, kami telah memesan sejumlah “isolation gown” dari pembekal untuk penghantaran bantuan kedua yang dijangka siap pada minggu hadapan kerana keperluan mereka adalah 20 000 helai isolation gown’ sebulan, kata Mr YT Lai. "

Justeru itu, Vits telah  menghasilkan produk makanan menu terbaru "Vits Italian Mi Goreng perisa Bolognese dan Aglio Olio". Vits ingin menjemput orang ramai untuk sama-sama menyokong program murni ini kerana hasil jualan dari produk ini akan didermakan terus kepada pembelian “Isolation gown” dan akan didermakan kepada pasukan gerakan Covid19 Hospital Kuala Lumpur. Vits berharap agar rakyat Malaysia dapat bersama membantu dalam gerakan membanteras virus berbahaya ini .

TENTANG VITS ITALIAN MI GORENG BOLOGNESE & AGLIO OLIO


Mi Goreng Bolognese ini adalah hasil mi goreng yang diilhamkan oleh menu klasik Itali.
Mi Goreng Bolognese yang dibuat dari buah tomato segar, minyak zaitun
premium dan campuran kemangi asli menambah aura masakan Itali
➥Bebas dari bahan pengawet dan warna bukan asli.


Mi Goreng Aglio Olio adalah hasil gabungan mi goreng dari menu klasik Itali.
Mi Goreng Aglio Olio dari Vits yang diperbuat dari minyak zaitun premium dan campuran ramuan dan rempah asli.
Selain campuran ini, kami menyediakan campuran bawang putih, cabai dan daun pasli
tambahan untuk menambah aura masakan Itali
➥Bebas dari bahan pengawet dan warna bukan asli.


Untuk bersama-sama membeli dan menderma untuk program ini, klik link di bawah.


Boleh juga layari page Facebook ini untuk keterangan lanjut . Klik sini 👉[VITS] BANTUAN DERMA PPE



Untuk sebarang pertanyaan boleh berhubung kepada pihak media dan pemasaran Vit Makanan Sdn Bhd di baizura@vit.com.my atau 03 6093 3999 atau laman sesawang mereka di www.vitsnoodles.com

Ingin mengetahui mengenai latar belakang syarikat ini. Sila layari  https://www.vitsnoodles.com/AboutUs


Di sini Za ingin menyeru kepada anda semua  untuk sebarkan inisiatif baik dari VITS Makanan Sdn Bhd ini kepada semua ahli keluarga , sahabat handai dan kenalan anda untuk menyumbang bantuan murni VITS ini. 

Terima kasih semua  , semoga kita semua dilindungi dan diberkati Allah s.w.t 💓😀 

Stay safe , Stay at home and have HELPING EACH OTHER !!! 💓

DONT FORGET TO LIKE, SHARE, COMMENT AND SUBSCRIBE / FOLLOW 👍

Be nice, Be respectful and Be responsible. 

THANKS 💕🥰

Love and regards, 

Zazasters a.k.a MamaMonsta👻


Gambar semua kredit kepada pemilik.

#staysafe #stayathome #staywithvits #vits
#vitsnoodles
#stayhome
#dudukrumah
#kitajagakita
#rakyatjagarakyat
#takecareofeachother
#stopspreadingvirus
#spreadloveinstead
#zazasters
#bloggerMY
#bloggermalaysia
#KLblogger #malaysianlifestylebloggers
#malaysianfoodbloggers
#malaysiafoodie
#foodbloggermalaysia 
#zazaazmanblogspot

Tuesday, 28 April 2020

[TASTY.LY] INSTANT CUP PASTA IN 3 NEW FLAVORS

April 28, 2020 15 Comments

Hello my dearest readers 💓

How are you all doing ? It's been 42 days we are all in the Restriction Movement Order (RMO) and now its the 5th day of Fasting month for Muslims. I hope everyone is doing well and still comply the RMO by staying safely , stay healthy and stay happy at home. Please do our part to stop the pandemic from spreading more wider and effect more people. 

Well , while we are in RMO. Sometimes we are out of ideas what to cook or even just plain not in the mood to cook right? Craving for some Pasta in this Ramadhan Month? 

I have just the simplest solution for you that ONLY takes 5 minutes of your precious time !!! 


Introducing 3 new pasta flavor in a cup by Tasty.ly !!  You can choose Carbonara or Tomato or even Mac & Cheese How about that !! 3 Great Flavors to choose from and all are my favorite pasta flavor to eat !!!


How about you ? Which flavour do you love the most !? It's so easy !! 
Just add Boiling Water, Ready in 5 Minutes 💗

➤ Halal Certified 
➤ Made With 100% Italian Durum Wheat Semolina 

➤Fast & Convenient 

No added Preservatives
No added Colourings



You’ve Never Had Them Like This Before!


Here's the cooking instruction for you ! In just 3 easy steps !! 👍
  1. Pull the lid halfway. Empty seasoning into cup and pour boiling water up to the inner line. 
  2. Stir well to mix, infuse for 5 minutes. 
  3. Stir well again and enjoy your pasta. 


Voila ! You are done and can eat your pasta happily while watching Netfilix or Youtube with your loves one at home ~~ 👪👩👨👧👦💓 

Read more on my movie review too ~



Even my son approved of the pasta especially when it comes to cabonara. Thats is his all time favorite dish. 

Tasty.ly introducing a different kind of instant food experience in a cup ! So guy, go and get some to enjoy at home. 


And here's how you can purchase your own CUP PASTA by Tasty.ly !! 

★ Online Purchase

Shopee:


Lazada (Malaysia):


Qoo10 (Singapore):



Follow on Facebook for more updates  ~~ TASTY.LY




Well thats all for now ! Thanks a bunch for reading my blog !! I hope you enjoy as much as I do 😍😘

Stay safe , Stay at home and eat CUP PASTA by Tasty.ly  !!! 💓

DONT FORGET TO LIKE, SHARE, COMMENT AND SUBSCRIBE / FOLLOW 👍
Be nice, Be respectful and Be responsible. 

THANKS  💕🥰

Love and rise up , 
Zazasters a.k.a MamaMonsta👻




#mamamonsterreview #zazastersreview
#mamamonster #zazasters 
#malaysianlifestylebloggers #malaysianfoodbloggers #malaysiafoodie
#foodbloggermalaysia #stayhome
#dudukrumah #foodieatlarge #welovetoeat #foodblogger #foodiekl
#bloggerKL #bloggerMY #foodporn #collaborationreview 

Dynamic Nutrition

Popular Posts